Door Gewestelijk bestuur op 19 augustus 2016

Opening politieke seizoen op 28 augustus in Nij Beets

Wat een tijdje traditie is geweest, willen we nu weer in ere herstellen. Op zondag 28 augustus a.s. wordt het politieke seizoen geopend in het Damshûs te Nij Beets. Aanvang is 16:00 uur.

In het najaar 2015 is een groep van 50 PvdA-leden in vier werkgroepen aan de slag gegaan in het kader van Van Waarde. De thema’s waren: bestaanszekerheid, wijken en dorpen, zichtbaar zijn/erop af, en sterke beweging.

De werkgroepen hebben ieder mooie resultaten opgeleverd. Met deze resultaten zijn we, de ambassadeurs en het gewestelijk bestuur, aan de slag gegaan met de afdelingen.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten om elkaar te informeren, te inspireren en te versterken. Zo dragen we allemaal ons steentje bij om het gedachtegoed van de PvdA om te zetten in lokale, concrete acties en om het gedachtegoed uit te dragen.

Op zondag 28 augustus a.s. zal Bart van Bruggen, oud-voorzitter JS ons inspireren met zijn visie op de sociaal-democratie in de huidige tijd.

Tevens is deze middag het museum van het Damshûs open, een plek vol met de geschiedenis van de Veenarbeiders.

Tijdens de bijeenkomst is er soep en broodjes. In verband met de catering graag aanmelden bij Joukje van Roeden – Hoekstra, secretaris gewestelijk bestuur: [email protected]

Met vriendelijke groet, namens het gewestelijk bestuur en de regiegroep Van Waarde,

Henk Korthof, voorzitter gewest