Eindejaarsbijeenkomst Vrouwennetwerk

Door Vrouwennetwerk op 4 december 2018

Komende vrijdag willen wij samen met jullie stilstaan bij afgelopen jaar. In onze bijeenkomsten zoemden wij nader in op een aantal thema’s van Culturele Hoofdstad LF2018. Wat zijn naar aanleiding hiervan jullie bevindingen? Hoe houden wij die energie vast en geven wij een vervolg aan al het verworvene: de legacy?

Naast stilstaan bij wat was, willen ook samen met jullie vooruit blikken op het nieuwe jaar. Onze provinciale campagne en in het kielzog de Eerste Kamerverkiezingen (leden worden gekozen door de leden van Provinciale Staten) zullen bepalend zijn voor onze invloed op het politieke klimaat. Welke acties gaan we ondernemen om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om te stemmen, en voor verandering?

By the way: hoe zit het met ons klimaat? Hoe groen en energie zuinig zijn we en wat kunnen wij hierin betekenen? Wordt dit ons thema voor 2019?

Kortom, voldoende stof voor uitwisseling. Wij ontmoeten jullie dan ook graag op:

Vrijdag 7 december, tussen 17.00-19.00 uur in Fire Café, Nieuwestad 49, Leeuwarden.

En natuurlijk zijn wij benieuwd hoe het met jullie gaat. Kom onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris, gezellig van gedachten wisselen over bovenstaande, en onze Rode idealen!

Namens PvdA Vrouwennetwerk Fryslân,

Tineke Laverman
Marja van der Meer
Ineke van Aalderen
Toke Bijsterbosch
Riek van der Vlugt