Door Gewestelijk bestuur op 19 januari 2015

JA: campagnebijdrage gewenst!

De campagnevoorbereiding voor de verkiezingen van Provinciale Staten en Wetterskip is in volle gang. Een groot aantal leden van onze partij is druk bezig om ervoor te zorgen dat wij in Fryslân een goede uitslag zullen maken. We willen de grootste partij in de Staten blijven en de grootste worden in het Wetterskip.

Onze partij neemt bestuursverantwoordelijkheid in het Kabinet, in de Provincie, veel gemeenten en in Wetterskip Fryslân. Op al die plaatsen worden maatregelen genomen om mensen weer aan het werk te krijgen,   voor betaalbare zorg, dichtbij en voor iedereen, om de aansluiting van het onderwijs met de arbeidsmarkt te verbeteren, om in duurzame huizen betaalbaar te kunnen wonen, voor veiligheid, duurzaamheid en landschap.

De resultaten van deze inzet zijn nog niet overal zichtbaar en dat vraagt een grote inzet van onze leden in de campagne. Gelukkig kunnen we een beroep doen op vele enthousiaste vrijwilligers. Dat komt dus wel goed!

Verkiezingscampagnes kosten ook veel geld. Daarvoor is in de afgelopen periode gespaard door onze volksvertegenwoordigers en bestuurders. Echter bijeenkomsten, materiaal, spotjes, reclame en rozen zijn duur. Daarom doen wij een beroep op u als leden om een financiele bijdrage te leveren.

Elke bijdrage klein of groot voor ons verkiezingsfonds is dan ook van harte welkom op rekeningnummer NL43 RABO 0149 1733 50 ten name van Partij van de Arbeid Gewest Friesland en schrijf erbij: Campagne!

Een strijdbare groet voor een mooi verkiezingsresultaat!

Jannewietske de Vries, lijsttrekker Provinciale Staten
Henni van Asten, lijsttrekker Wetterskip
Henk Korthof, voorzitter Gewest PvdA Fryslân