Cancellen PvdA Vrouwenbijeenkomst

Door Vrouwennetwerk op 22 september 2020

Dag vrouwen van ons PvdA-Vrouwennetwerk Fryslân,

Het zal jullie niet verbazen dat ons geplande werkbezoek aan Omrin eind oktober niet door gaat. We vroegen ons in mei al af hoe de maatschappij er dan voor zou staan maar die is nog niet veilig genoeg voor een werkbezoek. Omrin bekijkt maandelijks haar activiteitenagenda en cancelt voorlopig al haar werkbezoeken. Het aanbod van Omrin voor een digitale rondleiding doet volgens ons af aan het op locatie ervaren. We hebben aangegeven ons bezoek te willen verzetten naar volgend jaar. Interessant om te lezen: https://www.omrin.nl/bij-mij-thuis/substainable-development-goals/.

Wij zijn wel benieuwd hoe het na deze spannende en warme zomer met jullie gaat. Vanaf eind vorig jaar hebben wij de meesten van jullie niet meer gezien, en ook de komende periode lijkt dit er nog niet van te komen.

Hoewel wij als groep elkaar fysiek moeilijker kunnen ontmoeten, is er wel een mogelijkheid om bv via Zoom of Google-meet met elkaar van gedachten te wisselen. Velen in het werkveld zijn door het Coronavirus al bekend geworden om via dit middel te communiceren maar voor anderen is dit nieuw.

We willen graag van jullie weten:

  • of je behoefte hebt aan een digitale ontmoeting met elkaar
  • of wij op deze manier een spreker zullen uitnodigen en digitaal met elkaar in discussie gaan
  • en zo ja, waar jullie belangstelling dan naar uit gaat.

Omdat deze vorm van digitaal ontmoeten voor een aantal vrouwen nieuw is, kunnen we de eerste keer ook een introductie doen. Bv een rondje elkaar even zien/horen, en daarna een deskundige vrouw uit ons midden die vertelt over de mogelijkheden van digitale ontmoetingen.

We moeten met onze tijd en ontwikkelingen mee gaan, en alles is te leren nietwaar. Wij willen daarbij de mogelijkheden bieden.

We horen graag waar jullie belangstelling naar uit gaat. Je reactie kun je mailen naar:

[email protected] of [email protected].

 

Tot hoors, mails en wie weet tot ziens,

Werkgroep PvdA-Vrouwennetwerk Fryslân:

– Tineke Laverman

– Marja van der Meer

– Ineke van Aalderen

– Toke Bijsterbosch

– Riek van der Vlugt

Waar ben je naar op zoek?