Door Provinciale Staten op 7 september 2017

Toogdag 2017: ‘Hoe klimaatbewust ben jij?’

Graag herinneren wij u aan de Reade Toogdag die volgende week vrijdag 15 september 2017 plaatsvindt. De Steatefraksje en het gewestelijk bestuur organiseren jaarlijks deze bijeenkomst om PvdA-leden en politici dichter bij elkaar te brengen. Hebt u zich nog niet opgegeven? Doe dit dan per e-mail via pvda@fryslan.frl o.v.v. ‘Toogdag 2017’ of telefonisch via 058-2925799.

‘Hoe klimaatbewust ben jij?’ is dit jaar het thema van de Toogdag. Ons klimaat verandert. We krijgen meer en meer te maken met hogere temperaturen, zwaardere regenbuien, meer hittegolven, hogere waterstanden, meer droogte en meer wind. Wat kunnen we hier zélf aan doen?

Tijdens de Toogdag gaan we met elkaar en verschillende experts in gesprek over klimaatbewustzijn, de aanpak van klimaatverandering en hoe om te gaan met extreem weer. Net als de vorige jaren belooft het een middag te worden vol debat, gezelligheid en inspiratie. Na afloop genieten we met zijn allen van een biologische maaltijd.

Voor meerijden in de ‘rode taxi’ kunt u tot maandag 11 september contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Wat? Toogdag 2017: ‘Hoe klimaatbewust ben jij?’
Waar? Boerderij ‘Pasveer’, Pasfeardyk 6, 8631 SK Sneek (zie routebeschrijving)
Wanneer? Vrijdag 15 september 2017, 15:00 tot 19:00 uur