Reminder digitale bijeenkomst

Door Vrouwennetwerk op 8 december 2020

Dag leden van ons PvdA-Vrouwennetwerk Fryslân,

Vorige maand stuurden wij jullie de uitnodiging voor een digitale ontmoeting met betrekking tot het thema Veenweide. Inmiddels hebben een aantal vrouwen zich aangemeld.

Maar wij willen alle PvdA vrouwen enthousiasmeren om kennis te nemen van waar het dan om gaat. Temeer daar wij ons als PvdA in Friesland al jaren sterk maken voor behoud van ons veenweidegebied.

En nu wij al zover gekomen zijn dat onze gedeputeerde Douwe Hoogland voor de realisatie hiervan verantwoordelijk is, willen wij jullie graag bijpraten wat dit ‘Veenweide’ programma dan inhoudt.

Want het verlies van biodiversiteit, verzakken van huizen, verdrogen van natuurgebieden, verdwijnen van bijzondere landschappen, vrijkomen van CO2, het raakt ons allemaal!

Omdat ‘Veenweide’ voor velen nog een vrij abstract begrip is, heeft de provincie inmiddels drie digitale bijeenkomsten georganiseerd. Dit om zoveel mogelijk mensen bij te praten en draagvlak te creëren (zie https://www.veenweidefryslan.frl/nieuwsberichten/webinars-data.) Deze werden goed bekeken.

Hetty Jansen, onze fractievoorzitter in Provinciale Staten en Veenweide woordvoerder, vertelt ons graag meer over deze complexe problematiek.

Wanneer                    : Vrijdag 11 december

Hoe laat                      : 19.30 – 20.30 uur    

Waar                           : Digitaal, via google-meet 

Wil je ook meer weten over het Veenweide programma, reageer dan naar [email protected]. of [email protected].. (muv vrouwen die zich al aangemeld hebben).

Zien elkaar volgende week (of anders later),

Namens het PvdA-Vrouwennetwerk Fryslân:

  • Marja van der Meer
  • Ineke van Aalderen
  • Toke Bijsterbosch
  • Riek van der Vlugt
  1. Voor vrouwen die nog niet eerder op deze wijze hebben mee gedaan aan een bijeenkomst met Zoom, Google-meet of Teams, of.., het volgende:

–          Je hebt een laptop, ipad of pc met camera en luidspreker nodig.

–          Kort voor de bijeenkomst krijg je via je mail een linkje toegestuurd.

–          Deze aanklikken en dan zit je al in onze vergadering.

Eigenlijk kan er weinig misgaan. Dus gewoon doen!

(Vooraf kunnen wij even proefdraaien om te zien of inloggen lukt)