Door Gewestelijk bestuur op 22 april 2016

1 mei-viering: Ga mee met de bus naar Utrecht!

70 jaar geleden, op 9 februari 1946, werd de PvdA opgericht in het Krasnapolsky in Amsterdam. In 70 jaar hebben we veel bereikt en maken onze vrijwilligers, bestuurders en politici zich nog steeds elke dag hard voor onze idealen. We nodigen daarom iedereen uit voor het Festival van de Arbeid in Utrecht om dit met elkaar te vieren. Ben jij er bij?

Door zondag 1 mei met één of meerdere bussen naar Utrecht af te reizen, bieden we alle Friese PvdA-leden de mogelijkheid om gezamenlijk de landelijke 1 mei-viering bij te wonen. Het officiële programma start om 12.30 uur. Daarvoor zijn er workshops, sport- en spelactiviteiten. De bus zal rond 10.30 uur uit Heerenveen vertrekken, opstap bij carpool McDonalds zodat we op tijd zijn voor het officiële programma. Omstreeks 17.00 uur vertrekken we weer richting Heerenveen. Kinderopvang is aanwezig.

Opgave van deelname is vóór 23 april mogelijk via secretaris Joukje van Roeden-Hoekstra, e-mail: joukje.v.roeden@home.nl

Degene die zich reeds hebben aangemeld, hoeven dat niet nog eens te doen. Uiterlijk 29 april krijgen de deelnemers bericht van de exacte vertrektijd.