Doe mee

Want we kunnen niet zonder jou!

Het is aan ons de taak om Fryslân klaar te maken voor de toekomst, eerlijk en sociaal. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Wil jij ons helpen tijdens de campagne voor de Provinciale Staten en Wetterskipsverkiezingen op 15 maart? Lees dan snel verder.

Zorg dat meer mensen ons zien

Hoe meer mensen de berichten zien die wij op social media delen, hoe beter. Jij kunt ons helpen om ons online bereik te vergroten door lid te worden van deze WhatsApp groep. Daarin plaatsen we regelmatig een bericht die jij kunt liken, delen of plaatsen op jouw sociale media. Zo zien meer mensen ús ideaal foar Fryslân. (In deze Appgroep kunnen alleen beheerders een bericht plaatsen, dus je ontvangt alleen mededelingen vanuit het campagneteam)

Word actief tijdens de campagne

Wil jij graag de straat op om te flyeren? Of ben je expert in Photoshop/Illustrator/Canva of maak je mooie video’s en kun je daarbij een paar uurtjes helpen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken deze campagne. Wanneer je je opgeeft als campaigner op straat houden we je op de hoogte van onze acties of brengen we je in contact met de lokale afdeling. Wanneer je je opgeeft om mee te helpen met de online campagne dan neemt het campagneteam contact met je op om te kijken hoe je kunt helpen bij het maken van content.

Ik wil meehelpen bij de campagne

Vul een of meerdere gemeente(s) in waar jij wil meedoen aan acties tijdens de campagne.
Ik wil meehelpen als
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar ben je naar op zoek?