18 december 2015, om 19:00 | Fire Café, Nieuwestad 49, Leeuwarden

Netwerkborrel Vrouwennetwerk Fryslân

Aan alle leden van het PvdA-Vrouwennetwerk Fryslân,

Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is, willen wij ook dit jaar gezamenlijk afronden met een netwerkborrel. Deze organiseren wij op vrijdag 18 december a.s. van 17.00 – 19.00 uur in Fire Café, Nieuwestad 49, Leeuwarden.

In ‘de kazerne’, achterin de hoek, willen we reflecteren op onze activiteiten van afgelopen jaar, zoals de reis naar Brussel, het werkbezoek aan Fier Fryslan, en vooruitkijken naar 2016.
Het activiteitenprogramma voor 2016 is in concept klaar. Wij dachten aan het thema Discriminatie, niet verwachtend dat dit juist nu zo actueel zou zijn. Als je hier ideeën over hebt of een bijdrage aan wil leveren, laat het ons weten.

We vinden het gezellig om elkaar weer te treffen en bij te praten over PvdA ontwikkelingen die gaande zijn. Te denken valt aan ‘Van Waarde’, de pilot waar actieve PvdA leden in Friesland nu de opzet voor ontwikkelen.

Ook vrouwen die niet lid zijn van de PvdA zijn bij deze van harte uitgenodigd om bij onze netwerkborrel aan te schuiven en mee te praten. Dus neem je vriendin, moeder, zus, buurvrouw, collega, bedenk het maar, mee!

We zien elkaar 18 december in Fire.

PvdA-Vrouwennetwerk Fryslân,

Janet van der Wal
Tineke Laverman
Riek van der Vlugt